top of page
felco-banner.jpg

Verkoop en herstelling van Felco snoeischaren in Zuienkerke, West-Vlaanderen

Felco manuele snoeischaren en elektrische draagbare snoeischaren.

Erkend verdeler van Felco elektrische draagbare snoeischaren

Een goede snoeischaar is onmisbaar voor elke tuinman of florist! Of je nu beroepshalve met tuinen bezig bent of als tuinliefhebber elk vrij moment in je tuin terug te vinden bent. Hoe dan ook richt u zich maar best tot een betrouwbare partij voor advies en aanschaf van uw tuingereedschap.

Als het op snoeischaren aankomt zit u zonder twijfel goed bij Martens Tuinmachines in Zuienkerke. Wij verwelkomen in onze zaak klanten uit de volledige kustregio en het achterland. Voor ons uitgebreid arsenaal aan tuingereedschap en niet in het minst voor een perfecte snoeischaar! Want wij zijn tenslotte uw erkende verdeler van de elektrische draagbare snoeischaren van Felco in West-Vlaanderen.

Het gamma van Felco snoeischaren

Felco heeft echter een heel spectrum van snoeischaren. De juiste snoeischaar kiezen is dus niet zo evident. Wij helpen u dan ook graag om een weloverwogen keuze te maken. En dat hangt af van verschillende factoren. Hoe intensief tuiniert u? Welke heesters en bomen heeft u in uw tuin staan? Met andere woorden: hoe zwaar moet uw snoeischaar zijn? In functie van het antwoord op al deze vragen kunnen wij u een gepaste snoeischaar voorstellen. Bovendien doen wij behalve de verkoop ook het onderhoud, slijpen en herstellen van snoeischaren. 

Een greep uit ons assortiment

  • Eenvoudige snoeischaren

  • Snoeimessen

  • Bloemenscharen

  • Takkenscharen

  • Eenhandige en tweehandige kabelscharen

  • Elektrische draagbare snoeischaren

  • ...

Link snoeischaren Felco

Bekijk de diverse modellen van Felco snoeischaren op onderstaande website.

BENT U OP ZOEK NAAR EEN SNOEISCHAAR VAN DEGELIJKE KWALITEIT VOOR AL UW SNOEIWERKZAAMHEDEN? AARZEL DAN NIET OM MARTENS TUINMACHINES IN ZUIENKERKE TE BEZOEKEN. OF CONTACTEER ONS GERUST VRIJBLIJVEND MET AL UW VRAGEN!

bottom of page