top of page
HeaderGrasmaaier1.jpg

Grasmaaiers in Zuienkerke, West-Vlaanderen.

Uw gazon vaart bij de grasmachines van Martens Tuinmachines.

Grasmaaier kopen?

Martens Tuinmachines in Zuienkerke, West Vlaanderen is uw adres als het gaat over grasmaaiers en grasmachines. Wij kunnen u dan ook verrassen met een aanbod van topmerken HusqvarnaHondaKärcherEgoToroFelcoBugnotJo BeauPellenc en allerlei speciaal gereedschap om van uw tuin, park, golfterrein of groenvoorziening een goed onderhouden en aangename plek te maken. Ook voor andere tuinmachines en tuinbouwmachines kunt u bij ons terecht!

In onze stock bieden wij verschillende modellen van elke tuinmachine en ieder tuingereedschap aan. Kies uit onze benzine-, accu-, en elektromaaiers, kooi-, en zitmaaiers, verticuteermachines, trimmers en natuurlijk allerhande accessoires.

Grasrobot Stiga

Laat een grasrobot het gras maaien voor u.

Hot in ons gamma: grasrobots, ook wel bekend als robotmaaiers of automowers. Zitmaaiers ruimen meer en meer plaats voor robotmaaiers. Hiermee kunt u in alle comfort en in geen tijd uw gazon maaien, zonder uw handen uit de mouwen te moeten steken. Wij hebben ongetwijfeld een grasrobot in ons gamma die perfect bij uw tuin en wensen past. 

Onderhoud en herstelling van grasmaaiers

Naast de verkoop van merken Husqvarna en Honda staan we ook in voor het onderhoud en een herstelling van grasmaaiers van:

  • Husqvarna

  • Honda

  • EGO

BEZOEK DE SHOWROOM VAN MARTENS TUINMACHINES IN ZUIENKERKE, WEST VLAANDEREN, VOOR UW EIGEN KWALITEITSGRASMAAIER. U KUNT ONS OOK ALTIJD VRIJBLIJVEND CONTACTEREN!

bottom of page