top of page
HeaderHonda.jpg

Verkoop, herstelling en onderhoud van Honda in Zuienkerke, West-Vlaanderen

Honda grasmaaiers, zitmaaiers en bosmaaiers.

Honda, alles voor gazon en tuin

Op zoek naar een grasmaaier, zitmaaier of bosmaaier van Honda? Dankzij Martens Tuinmachines haalt u uw kwaliteitsmachine snel in huis, elektrisch of op benzine. Wist u dat we nu hoofdverdeler van Honda machines in Brugge zijn? Zo kunt u steeds rekenen op gespecialiseerd advies in het assortiment tuinproducten van Honda en kunnen wij u heel vlot verder helpen.

Honda grasmaaiers

Een multifunctionele, lichtgewicht of stille grasmaaier? Martens Tuinmachines heeft Honda grasmaaiers in het assortiment die elke tuin de baas kunnen, van een klein tot middelgroot en complex gazon, ook voor het professionele werk, ook voor de nauwste plekken en het langere gras. 

Honda zitmaaiers

Een groter grasveld onder handen nemen? Als u kiest voor een maximum aan comfort, snelheid, controle en gebruiksgemak, is een van onze Honda zitmaaiers wellicht aan u besteed. Stuk voor stuk robuust, perfect wendbaar en duurzaam, met een uitstekend maairesultaat!

U DENKT AAN EEN GRASMACHINE, ZITMAAIER OF BOSMAAIER VAN HONDA? MARTENS TUINMACHINES IS UW HOOFDVERDELER VAN HONDA AAN DE KUST: DE PANNE, BLANKENBERGE, KOKSIJDE, BRUGGE, NIEUWPOORT, KNOKKE, MIDDELKERKE, DE HAAN, OOSTENDE & BREDENE! BEZOEK ONZE SHOWROOM IN  ZUIENKERKE!

Honda bomaaiers

U een weg banen door dichtbegroeide gebieden? Dat kan in een handomdraai met een robuuste Honda bosmaaier, een krachtpatser van formaat. Gaat u voor een compacte bosmaaier in de hand, een bosmaaier met een fietsstuurhandgreep of liever eentje met een beugelhandgreep? Martens Tuinmachines helpt u graag op weg. 

bottom of page