top of page
HeaderHusqvarna.jpg

Herstelling en onderhoud van Husqvarna in Zuienkerke, West-Vlaanderen

Husqvarna grasrobots, grasmaaiers, tuin- en tuinbouwmachines.

logo Martens Tuinmachines

Husqvarna: de beste keuze voor tuin of bos

Martens Tuinmachines in Zuienkerke, West Vlaanderen is gekend in heel De Panne, Koksijde, Nieuwpoort, Middelkerke, Oostende, Bredene, De Haan, Knokke en Blankenberge om zijn betrouwbare en duurzame kwaliteit in tuinmachines, tuinbouwmachines en grasmaaiers. Bij ons vindt u dan ook alleen maar topmerken!

Slimme Husqvarna robotmaaiers: getest en goedgekeurd!

Husqvarna is wereldleider in grasrobots. Ongure weersomstandigheden, steile hellingen, moeilijker bereikbare plaatsen en hindernissen houden de Husqvarna grasrobot niet tegen om uw gazon piekfijn achter te laten. Martens Tuinmachines heeft voor u de perfecte robotmaaier klaarstaan, afhankelijk van de gewenste prestaties, de grootte van uw gazon, de moeilijkheidsgraad in helling, doorgang en obstakels en andere voorkeuren. We bieden u hierin graag persoonlijk en professioneel advies. 

Waarom een Husqvarna robotmaaier op uw gazon loslaten?

  • Een state-of-the-art automower die de hoogste kwaliteit garandeert

  • Een perfect gemaaid gazon met vlijmscherpe maaimessen die uw gazon kort maait

  • Een streepvrij eindresultaat dankzij wisselende patronen

  • Een uiterst stille werking

  • Een robotmaaier die hellingen tot 45% probleemloos aankan (de nieuwste tot zelfs 70%)

  • De Husqvarna automower kan zich een weg banen in lastige tuinen

  • Andere opties, zoals uw robotmaaier op afstand bedienen met een smartphone of modellen met weertimer 

De jongste telg van Husqvarna: de Automower® 435X AWD! Met deze slimme robotmaaier haalt u een sterk staaltje AI, klimtalent én paardenkracht in uw tuin. Zo gaat deze autonome en grensverleggende grasrobot een helling tot wel 70% moeiteloos te lijf, kan hij in alle stilte een gazon maaien tot 3500m² en is hij met vierwielaandrijving en smart-garden connectiviteit compatibel met Artificial Intelligence. Hij werkt met Amazon Alexa en Google Home, ideaal voor spraakopdrachten. Met IFTTT of de open API kunt u zelfs uw eigen programma designen. Dankzij Gardena SmartSystem kunt u bovendien ook nog eens bewatering intelligent integreren. Met de Automower® 435X AWD heeft Husqvarna de grasrobot opnieuw uitgevonden!

Husqvarna goes artificial intelligence!

Link Husqvarna

Bekijk de diverse modellen van Husqvarna op onderstaande website.

OP ZOEK NAAR EEN ROBOTMAAIER, GRASMAAIER, TUIN- OF TUINBOUWMACHINE VAN HUSQVARNA? MARTENS TUINMACHINES IS UW SPECIALIST IN HUSQVARNA AAN DE KUST: DE PANNE, BLANKENBERGE, KOKSIJDE, BRUGGE, NIEUWPOORT, KNOKKE, MIDDELKERKE, DE HAAN, OOSTENDE & BREDENE! BEZOEK ONZE SHOWROOM IN ZUIENKERKE!

bottom of page