Verkoop en herstelling van Ego Power+ 

in Zuienkerke, West Vlaanderen

Ego gras- en bosmaaiers, grastrimmers, bladblazers, heggenscharen en kettingzagen.

Verkoop en herstelling van Ego Power+ 

in Zuienkerke, West Vlaanderen

Ego gras- en bosmaaiers, grastrimmers, bladblazers, heggenscharen en kettingzagen.

Ego, tuinmachines met power op accu

Ego is ontegensprekelijk een trendsetter in de sector van tuin- en tuinbouwmachines. Het merk zet al jaren in op innovatieve en milieuverantwoorde oplossingen voor het tuin- en bosonderhoud. Daarvoor heeft het resoluut gebroken met het gebruik van fossiele brandstoffen als aandrijfkracht. Alle gereedschappen van Ego Power+ werken namelijk op basis van de performante en duurzame Arc Lithium 56V-accu. Met het productengamma van Ego is het een waar plezier om in uw tuin aan de slag te gaan.

Martens Tuinmachines, de place to be voor het gamma van Ego

Bij Martens Tuinmachines in Zuienkerke, West-Vlaanderen, bent u aan het juiste adres om van naderbij kennis te maken met de producten van Ego. Niet alleen verkopen wij het volledig assortiment van de tuinmachines van Ego Power+, wij staan ook in voor het degelijk onderhoud en de professionele herstelling van uw gereedschap.

De voordelen van Ego Power+

Als u besluit om u voor het onderhoud van uw tuin in te spannen met het materiaal van Ego Power+, dan geniet u van talrijke voordelen:

Benieuwd naar de bos- en grasmaaiers, kettingzagen, bladblazers en heggenscharen van Ego? Bezoek dan de showroom van Martens Tuinmachines in Zuienkerke (West-Vlaanderen)! We vertellen er u graag meer over!