top of page
fstf-toro-billboard-1200x530_402.jpg

Verkoop en herstelling van Toro Proline in Zuienkerke, West-Vlaanderen

Toro machines, grasmaaiers en boomverzorging

Gazononderhoud- en boomverzorging met Toro Proline

Martens Tuinmachines is de partner bij uitstek van professionele tuinaannemers en hoveniers. Wij hebben voor u een zeer specifiek assortiment in huis dat bestemd is voor het tuin- en landschapsonderhoud van recreatiedomeinen, sportcomplexen, parken en andere groene zones in opdracht van gemeenten en openbare besturen. Bent u geïnteresseerd? Bezoek dan onze zaak in Zuienkerke en ontdek het interessante gamma van Toro ProLine.

U kunt bij ons terecht voor de verkoop maar voor de herstelling van deze op-en-top professionele tuinmachines.

Toro grasmaaiers

Elke tuinman is in zijn nopjes als hij aan het werk kan met de Toro ProLine tuinmachines. Voor het gazon stelt het merk een heel gevarieerd aanbod voor van modellen met verschillende afmetingen en trekkracht. Afhankelijk van de situatie kiest u voor een compacte zelftrekker of een bredere machine, of nog voor een robuuste zitmaaier met directe opvang.

Vraagt het gazon eerder enkele noodzakelijke ingrepen om het volledig of gedeeltelijk te herstellen? Dan vindt u bij Toro ProLine ook motorharken en mechanische doorzaaimachines. 

Vakkundige boomverzorging dankzij Toro Proline

Om een boom een lang leven - én daarenboven ieders veiligheid - te verzekeren is het nodig om hem geregeld aan een grondige controle te onderwerpen en hem indien nodig een goede onderhoudsbeurt te geven. Naast snoeien en uitdunnen van bomen waarbij kleine takken verwijderd worden, zit er soms niets anders op dan een dode of zieke boom te vellen. Voor dergelijke zware werken kunt u een beroep doen op de kwalitatieve machines van Toro ProLine voor professionals. Het gamma bevat enkele krachtige stronkenfrezen die inzetbaar zijn voor het vellen van zware bomen.

Link tuinmachines Toro

Via onderstaande link krijg u al een eerste indruk van het voortreffelijk aanbod van de professionele tuinmachines van Toro ProLine.

MEER WETEN OVER DE TORO PROLINE MACHINES VOOR PROFESSIONEEL GAZON- EN BOSBEHEER? DAN VERWELKOMEN WIJ U GRAAG IN ONZE SHOWROOM IN ZUIENKERKE, WEST-VLAANDEREN. WIJ STAAN U MET RAAD EN DAAD BIJ IN UW KEUZE.

bottom of page