top of page

The power of dreams

c4-2.jpg

Honda, alles voor gazon en tuin​

Op zoek naar een grasmaaier, zitmaaier of bosmaaier van Honda? Dankzij Martens Tuinmachines haalt u uw kwaliteitsmachine snel in huis, elektrisch of op benzine. Wist u dat we nu hoofdverdeler van Honda machines in Brugge zijn? Zo kunt u steeds rekenen op gespecialiseerd advies in het assortiment tuinproducten van Honda en kunnen wij u heel vlot verder helpen.

Gras & zitmaaiers

Een multifunctionele, lichtgewicht of stille grasmaaier? Martens Tuinmachines heeft Honda grasmaaiers in het assortiment die elke tuin de baas kunnen, van een klein tot middelgroot en complex gazon, ook voor het professionele werk, ook voor de nauwste plekken en het langere gras. 

Een groter grasveld onder handen nemen? Als u kiest voor een maximum aan comfort, snelheid, controle en gebruiksgemak, is een van onze Honda zitmaaiers wellicht aan u besteed. Stuk voor stuk robuust, perfect wendbaar en duurzaam, met een uitstekend maairesultaat!

honda-hrn-grasmaaier.jpg
umk4352.jpg
umk4352.jpg

Honda bosmaaiers

U een weg banen door dichtbegroeide gebieden? Dat kan in een handomdraai met een robuuste Honda bosmaaier, een krachtpatser van formaat. Gaat u voor een compacte bosmaaier in de hand, een bosmaaier met een fietsstuurhandgreep of liever eentje met een beugelhandgreep? Martens Tuinmachines helpt u graag op weg. 

bottom of page