top of page

Martens Tuinmachines, uw specialist

Martens Tuinmachines bloeit verder op het succes van Dirk Martens. De zaak is sinds begin 2019 in handen van Frederic Deloof: vastberaden om het succesverhaal van Dirk Martens verder te zetten. Vele activiteiten blijven vandaag dan ook gewoon bestaan. 

Bij ons staat service en service naverkoop centraal. Wij proberen particuliere en zakelijke klanten de best mogelijke service te geven. Dit doen we door gericht te zoeken met de klant naar de beste oplossing en de behoeften van de klant de beantwoorden.

Welkom bij Martens tuinmachines!

Wij zijn thuis in:

Grasmaaiers, tuin(bouw)machines, onderhouds- & reinigingsmachines

Op zoek naar een tuinmachine, tuinbouwmachine of grasmaaier? We zijn gespecialiseerd in de verkoop van land- en tuinbouwgereedschap van HusqvarnaHonda en andere merken.

 

Voor onderhouds- en reinigingsmachines van Kärcher kunt u ook bij ons terecht. We maken ook machines op maat van uw wensen. Daarnaast verhuren we machines en werktuigen voor professioneel gebruik. 

Wij zijn thuis in:

Herstellingen van machines en gereedschap

Is uw tuinmachine, tuingereedschap, onderhoudsmachine of reinigingsmachine defect? Breng het binnen bij onze hersteldienst! Wij beschikken over een opgeleid technisch team dat uw probleem snel en efficiënt aanpakt. Dankzij een continue bijscholing blijven we bovendien op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken in het vakgebied. Martens Tuinmachines biedt een optimale service in reserveonderdelen en wisselstukken met de beste garantie. 

bottom of page